Volg ons op Facebook
Facebook Bowling- Partycentrum Overhees
info@bowlingoverhees.nl

Reserveren
bowling partycentrum overhees
Menumenu

Een gezellig uitje voor iedereen!

Bowling- Partycentrum Overhees in Soest voorpagina

Yes! we mogen nog

De bowling is weer open! Superblij en dankbaar zijn we voor alle bestellingen van de laatste maanden. Nu is het echter weer tijd om onze focus op de bowlingbanen en ons restaurant te richten en stoppen wij daarom met bezorgen. Dat er bij ons meer kan dan alleen bowlen begint steeds meer bekendheid te krijgen en voor een heerlijke schnitzel, cordon bleu of een vegetarische lasagne hoeft u niet verder te zoeken. Naast onze overheerlijke maaltijden is het uiteraard nog steeds mogelijk om onze complete met veel zorg samengestelde gourmet-, fondue- of barbecuepakketten te bestellen. Zoals gezet bezorgen doen we helaas niet meer, maar in overleg is uiteraard nog steeds mogelijk om onze maaltijden af te halen en/of na het bowlen mee naar huis nemen.

Vier jij jouw kinderfeestje of maakt u er een gezellig uitje van? Neem plaats in ons restaurant om te genieten van onze tafelgrill arrangementen.

 

 


Gewijzigde openingstijden op KoningsdagGewijzigde openingstijden op Koningsdag 01-04-2022Koningsdag zijn wij...
Lees verder
biertje - bowlen - bitterbalbiertje - bowlen - bitterbal 26-01-2022De bowling mag weer open! Superblij en dankbaar zijn we voor alle bestellingen. Nu is het echter weer tijd om onze focus op de bowlingbanen en ons restaurant te richten. Vier jij jouw kinderfeestje...
Lees verder
Reserveer hier