Volg ons op Facebook
Facebook Bowling- Partycentrum Overhees
info@bowlingoverhees.nl

Reserveren
bowling partycentrum overhees
Menumenu

Gewijzigde openingstijden

i.v.m. Vakantie tijdelijk gesloten

Van 25 juli t/m 7 augustus zijn wij i.v.m. vakantie gesloten!

Het is tijd om ook onze accu's weer eens goed op te laden. Tratiditegetrouw doen wij dit, zoals veel onze vaste gasten weten, tijdens de zomermaanden.

Maandag 8 augustus zijn wij er weer en is de bowling geopend voor een gezellig potje bowlen met een hapje en een drankje. En uiteraard is ook het restaurant dan weer geopend. Tafelgrillen, barbecueen, een koud warm buffet of gewoon een lekkere schnitzel met patat.  

Voor informatie en of reserveringen verzoeken wij u om per e-mail met ons contact op te nemen. Dit kan door gebruik te maken van ons contactformulier of een e-mail te sturen naar info@bowlingoverhees.nl.

Wilt u toch graag bowlen? Dan verwijzen wij u graag door naar onze collega's van Bowling de Korf in Leusden. Uiteraard ook telefonisch te bereiken op 033-4946731. 

 


Kleine kaartKleine kaart 17-07-2022Nederland heeft vakantie. En wij ook bijna. Tot en met zondag 24 juli kan er bij ons nog heerlijk gebowld worden. Ook bij 36 graden is het bij ons binnen prima vertoeven. Daar zorgt onze airco wel...
Lees verder
Gewijzigde openingstijdenGewijzigde openingstijden 15-07-2022Van18 juli tot en met 31 augustus hebben wij gewijzigde openingstijden. Maandag gesloten Dinsdag 16:00 - 22:00 Woensdag 11:00 -...
Lees verder
Reserveer hier