Volg ons op Facebook
Facebook Bowling- Partycentrum Overhees
info@bowlingoverhees.nl

Reserveren
Menumenu

Werken bij Bowling Overhees

Bowling Overhees is op zoek naar nieuwe collega's!

Daar ben jij... ons nieuwe horecatalent in de bediening! 

Medewerker Bediening is niet zomaar een rol. Jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken. En dus ook onvergetelijk maken!
In de rol van Medewerker Bediening ben jij verantwoordelijk voor onder andere uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten als ze vragen hebben omtrent onze arrangementen. Maar natuurlijk zorg je er bovenal voor dat de gast zich thuis voelt.

Naast een bowlingcenter zijn wij ook een restaurant, en verzorgen wij de horeca voor het theater naast ons. Door deze 3 verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zul je wisselende diensten kunnen en gaan draaien, waardoor elke dag anders is. 

Dit is dé kans om samen met het gezelligste team van het land de verwachtingen van de gast te overtreffen.

Klik hier naar de volledige functieomschrijving.Daarnaast zijn zijn er nog meer functies binnen ons bedrijf beschikbaar.

Zo zoeken wij ook toppers voor in de spoelkeuken en zijn een paar extra handjes voor de schoonmaak ook altijd welkom.Loop eens binnen óf stuur jouw CV en motivatie naar: info@bowlingoverhees.nl