Volg ons op Facebook
Facebook Bowling- Partycentrum Overhees
info@bowlingoverhees.nl

Reserveren
bowling partycentrum overhees
Menumenu

Werken bij Bowling Overhees

Bowling Overhees is op zoek naar nieuwe collega's!

Daar ben jij... ons nieuwe horecatalent in de bediening! 

Medewerker Bediening is niet zomaar een rol. Jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken. En dus ook onvergetelijk maken!
In de rol van Medewerker Bediening ben jij verantwoordelijk voor onder andere uit het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten als ze vragen hebben omtrent onze arrangementen. Maar natuurlijk zorg je er bovenal voor dat de gast zich thuis voelt.

Naast een bowlingcenter zijn wij ook een restaurant, en verzorgen wij de horeca voor het theater naast ons. Door deze 3 verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zul je wisselende diensten kunnen en gaan draaien, waardoor elke dag anders is. 

Dit is dé kans om samen met het gezelligste team van het land de verwachtingen van de gast te overtreffen.

Klik hier naar de volledige functieomschrijving.


Daar ben jij... onze nieuwe topper in de spoelkeuken!

In de functie als afwasser zoeken wij stoere jongens of meiden die ons komen helpen om de spoelkeuken spik en span te houden. Als afwasser kom je te werken in een gezellig bedrijf waar de afwasser van net zoveel waarde is als de chef en de mensen in de bediening. Je weet van aanpakken en bent een echte doorzetter.
Naast het weg werken van de vaat van zowel de keuken als de gasten zorg jij er ook voor dat dit allemaal weer op de juiste plek wordt aangevuld. Mocht het onverhoopt toch te druk worden is er altijd iemand van de bediening die je te hulp kan schieten. Je werkt namelijk in een behulpzaam team waarin iedereen snapt dat je het op de hectische avonden met z'n alle zult moeten doen.

Ben jij niet bang voor vieze vingers, flexibel inzetbaar en net zo enthousiast als wij?

Klik hier naar de volledige functieomschrijving.


Loop eens binnen óf stuur jouw CV en motivatie naar: info@bowlingoverhees.nl