Volg ons op Facebook
Facebook Bowling- Partycentrum Overhees
info@bowlingoverhees.nl

Reserveren
Menumenu

Vacature Schoonmaker

Schoonmaker

Locatie: Soest
Arbeidsuren: Partime, 6 à 8 uur per week (meer is mogelijk)

“Een gezellig uitje voor iedereen”
Bowling Overhees is dé plek voor plezier, ontspanning en gezelligheid in Soest. Onze bowlingbaan is de ideale bestemming voor vrienden, families en collega's die op zoek zijn naar een ontspannen avond uit. We bieden niet alleen een geweldige bowlingervaring, maar naast een gezellige bar, hebben wij ook twee restaurant waar genoten kan worden van tafelgril en barbecuepakketten. We streven ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan al onze gasten en hygiëne en netheid zijn daarbij van het groot belang.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een toegewijde schoonmaker om ons gezellige team te komen versterken. Als schoonmaker bij Bowling Overhees speel je een cruciale rol bij het behouden van een schone, veilige, gastvrije en gezellige omgeving voor onze gasten en collega’s.

Je taken omvatten onder andere:
• Reinigen en onderhouden van de zitgedeeltes en sanitaire voorzieningen
• Verwijderen van afval en zorgen voor een opgeruimde omgeving
• Het op tijd signaleren voor het aanvullen van schoonmaak artikelen

We zoeken naar een kandidaat met de volgende eigenschappen:
• Oog voor detail en een passie voor schoonmaken
• Zelfstandig kunnen werken en proactief in het identificeren van schoonmaakbehoeften
• Teamspeler die indien nodig goed kan samenwerken met collega'
• Flexibel inzetbaar en bereid om in ochtenden en weekenden te werken

Wil jij naar aanleiding van bovenstaande graag bij ons werken maar wil jij meer uren per week je inzetten en heb jij affiniteit met de horeca? Schroom dan niet en vraag naar de mogelijkheden om naast bovenstaande taken ook achter de bar of in het restaurant deel te nemen in ons gezellige team!
Nieuwsgierig?
Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar wilco@bowlingoverhees.nl en vertel ons waarom je graag als schoonmaker bij Bowling Overhees zou willen werken. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen die je van te voren wil afstemmen bel dan gerust met eigenaar, Wilco Wernsen, tel: 06-46602678